Η Altanet αναπτύσσει το νέο ανανεωμένο website της Κ+Ν Ευθυμιάδης με τη χρήση του Citron2CMS και την τεχνολογία responsive web - 5/12/2014

Ο όμιλος Ευθυμιάδη επέλεξε την Altanet για την δημιουργία του νέου ανανεωμένου εταιρικού website, το οποίο θα δημιουργηθεί με την τεχνολογία responsive web και το Citron2CMS.

Η πλατφόρμα Citron2CMS ενσωματώνει στην ίδια εγκατάσταση όλα τα site του ομίλου (Redestos Group, Bios Agrosystems, Vitro Hellas, Hellenic Farming, Agritex, Agrolab RDS σε δύο ζώνες Ελλάδα - Βουλγαρία )
 
Κρίθηκε απαραίτητη η επανασχεδίαση του website ώστε να είναι πιο φιλικό προς τον χρήστη κάνοντας την πλοήγηση και τον εντοπισμό των προϊόντων εύκολο. Για τον λόγο αυτό τα εργαλεία αναζήτησης θα σχεδιαστούν με τρόπο που ο πελάτης να εντοπίσει την πληροφορία που χρειάζεται μέσα σε 3 κλικ.
 
Δεδομένου ότι πολλοί χρήστες/πελάτες της Κ+Ν Ευθυμιάδης πλοηγούνται στο website με smartphones, κρίθηκε σημαντική η βελτιστοποίηση της εμφάνισης του σε mobile συσκευές, όπως tables αλλά και smart phones.
 
Για τη λύση θα αξιοποιηθεί η πλατφόρμα ηλεκτρονικού επιχειρείν Citron2CMS, έκδοση 5.0., συνδυάζοντας την υψηλή αισθητική με την λειτουργικότητα και την ευκολία στην πλοήγηση.

Η ανάπτυξη περιεχομένου θα γίνει σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες προδιαγραφές, ώστε να καθίσταται φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης (Search Engine Friendly Content) και θα εφαρμοστούν Search Engine Optimization Campaigns προκειμένου να συμβάλλουν στην εξασφάλιση μιας υψηλής θέσης στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.
 
Σύντομα το ανανεωμένο εταιρικό website της Κ+Ν Ευθυμιάδης θα είναι διαθέσιμο.

Επιστροφή