Ανακοινώσεις

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>
Η Altanet είναι και επίσημα πλέον μια 'πράσινη' εταιρία με βαση το πιστοποιητικό περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO 14001:2004
Στα πλαίσια μιας διαρκούς ανάπτυξης της, η Altanet πιστοποιήθηκε από την BM TRADA HELLAS με το πιστοποιητικό περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO 14001:2004. Η πιστοποίηση αφορά την βελτίωση της εταιρίας ως προς την περιβαλλοντική της απόδοση.
Ανάπτυξη mobile εφαρμογών του Noesis
Σχεδιάστηκαν και αναπτύχθηκαν δύο mobile εφαρμογές για το Μουσείο Τεχνολογίας και Κέντρο Διάδοσης Επιστημών "Νόησις" στη Θεσσαλονίκη.
Η Altanet υπογράφει σύμβαση με το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης για το έργο «Ψηφιοποίηση εκδόσεων και περιοδικών – ανάπτυξη εφαρμογών – προμήθεια εξοπλισμού – δημοσιότητα»
Η Altanet A.E. υπέγραψε σύμβαση για το έργο «Ψηφιοποίηση εκδόσεων και περιοδικών – ανάπτυξη εφαρμογών – προμήθεια εξοπλισμού – δημοσιότητα» που προκηρύχθηκε από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Η Altanet Α.Ε. ανακηρύχθηκε ανάδοχος του έργου μέσα από διαδικασία ανοικτού διεθνή διαγωνισμού και πλέον περνάει στη φάση ανάπτυξης του έργου.
Η Altanet υποστηρικτής της έκθεσης «ComputeRevolution-Η εξέλιξη των υπολογιστών»
Η altanet είναι υποστηρικτής και χορηγός της έκθεσης «ComputeRevolution-Η εξέλιξη των υπολογιστών» που θα διεξαχθει από τις 20 Δεκεμβρίου 2014 έως και το τέλος Μαρτίου 2015 στο Νοεσις - Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας. 
Δήμος Αμαρουσίου – Ολοκληρώθηκε το νέο ανανεωμένο δικτυακό portal του δήμου Αμαρουσίου
Η επίσημη δικτυακή ιστοσελίδα του δήμου Αμαρουσίου αναπτύχθηκε με τη χρήση του Citron2CMS δίνοντας στους πολίτες την δυνατότητα να ενημερωθούν για τα τελευταία νέα του δήμου, καθώς και τις εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στην περιοχή.
Ολοκλήρωση Συστήματος Υποβολής Καταστάσεων Πελατών - Προμηθευτών για τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων
Η Altanet Α.Ε. ολοκλήρωσε με επιτυχία το πληροφοριακό σύστημα Προβολής Καταστάσεων Πελατών - Προμηθευτών και Αναφορών (ΜΥΦ) για τις ανάγκες της Διεύθυνσης Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (ΔΗΛΕΔ) του Υπουργείου Οικονομικών.
150% αύξηση τζίρου και 250% αύξηση κερδών προ φόρων για την εταιρική χρήση του 2013
Η Altanet Α.Ε. ανακοινώνει αρχικά αποτελέσματα της οικονομικής χρήσης που τελείωσε 31 Δεκεμβρίου 2013 με τον κύκλο εργασιών της αυξημένο κατά 143% και τα κέρδη προ φόρων αυξημένα κατά 258%, πάντα σε σχέση με το 2012.
Η Altanet υπογράφει σύμβαση με το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας 'Noesis' για την ανάπτυξη πλατφόρμας διαχείρισης ανοικτών διασυνδεδεμένων δεδομένων
Η Altanet A.E. υπέγραψε σύμβαση για το έργο «Ανάπτυξη πλατφόρμας διαχείρισης ανοικτών διασυνδεδεμένων δεδομένων» που προκηρύχθηκε από το Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας “Noesis”. Η Altanet Α.Ε. ανακηρύχθηκε ανάδοχος του έργου μέσα από διαδικασία εθνικού ανοικτού διαγωνισμού και πλέον περνάει στη φάση ανάπτυξης έργου.
Έναρξη του αναβαθμισμένου διαδικτυακού κόμβου της Interno doors by Alumil (www.internodoors.com)
Η Altanet υλοποίησε τον επανασχεδιασμό του website της εταιρίας Interno doors by Alumil, με την λύση CitronCMS. H Interno doors ειδικεύεται στη δημιουργία ξεχωριστών πόρτων εισόδου και εσωτερικών, κατάλληλων για εμπορικά και οικιακά κτίρια.
<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>